Υλικά
Για την ζύμη
- 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού Χωριό soft με ελαιόλαδο ή Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο
- 4-5 κ.σ. κρύο νερό
για την γέμιση
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 6 μήλα (καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες)
- 2 κ.σ. Χωριό soft με ελαιόλαδο ή Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Στο μίξερ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι.
- Σταδιακά προσθέτουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο (ή το Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο) και ρίχνουμε το νερό κουταλιά κουταλιά μέχρι να γίνει ομοιογενής ζύμη.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα ταψί και τοποθετούμε πάνω τις φέτες των μήλων.
- Κατόπιν πασπαλίζουμε τα μήλα με τη ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.
- Βάζουμε από πάνω το Χωριό soft με ελαιόλαδο σε μικρά κομματάκια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 1 ώρα.