Υλικά

  • 6 μικρά κόκκινα παντζάρια
  • Πράσινα λαχανικά (ρόκα ή iceberg ή σπανάκι ή  ό,τι λαχανικό θέλετε)
  • 1/4 φλιτζάνι καρύδι CONTRA ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας μασκαρπόνε
  • Ξύσμα λεμονιού
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι βαλσάμικο Galaxy
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλτις  εξαιρετικα παρθενο
  • Θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου. Τυλίξτε τα παντζάρια σε αλουμινόχαρτο και ψήστε για περίπου 30 λεπτά. Όταν κρυώσουν λίγο, ξεφλουδίστε τα.
  • Πλύνετε και κόψτε τα πράσινα λαχανικά και σερβίρετε τε. Προσθέστε τα παντζάρια, ρίξτε το ξύσμα λεμονιού και από πάνω απλώστε το μασκαρπόνε.
  • Διασκορπίστε τα καρύδια πάνω από τη σαλάτα και περιχύστε το βαλσάμικο και το λάδι. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε σε 2 μερίδες.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)