Υλικά

  • ½ kg μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 μαρούλια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
  2. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι και ρίχνουμε τα μανιτάρια.
  3. Στη συνέχεια το μαρούλι χοντροκομμένο και αν χρειαστεί λίγο νερό.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.
  5. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!