Υλικά
- ½ kg μανιτάρια πλευρώτους
- 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 μαρούλια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Λεμόνι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
- Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι και ρίχνουμε τα μανιτάρια.
- Στη συνέχεια το μαρούλι χοντροκομμένο και αν χρειαστεί λίγο νερό.
- Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.
- Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.