Υλικά

  • 1 πακέτο Melissa Pasta Kids Δεινοσαυράκια χωρίς γλουτένη
  • 5 αυγά
  • 1/2 φλυτζάνι γάλα
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί τριμμένο ρεγκάτο
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού φέτα ψιλοκομμένη
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μπέικον
  • 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς την φλούδα
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • 1 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά (δυο λεπτά λιγότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο βρασμού της συσκευασίας).

Βουτυρώνουμε ένα κυκλικό πιρέξ ή ταψί και στρώνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεμένα με τα τυριά.

Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το μπέϊκον, το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά.

Τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά και το βγάζουμε από τη φωτιά.

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι.

Ρίχνουμε όλα τα υλικά από το τηγάνι πάνω στα ζυμαρικά και από πάνω προσθέτουμε τη ντομάτα και λίγη ρίγανη.

Ψήνουμε σε  προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC για 25’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!