Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια.

Αχνίζουμε το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια σε ελάχιστο νερό.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια στην κατσαρόλα και τα φέρνουμε μερικές βόλτες να βγάλουν τα υγρά τους.

Σβήνουμε με νερό και αφήνουμε να βράσουν ώσπου να μαγειρευτούν τα μανιτάρια.

Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε τα μυρωδικά και το λεμόνι.

Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

Σούπα μανιταριών

Υλικά

  • 500g μανιτάρια διάφορα (λευκά, πλευρώτους, πορτομπέλο)

  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα.

  • 1 κ.σ. ρύζι για ριζότο

  • 500g νερό

  • Άνηθο & δυόσμο

  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού

  • Αλάτι , Πιπέρι

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!