Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις τομάτες.
  2. Τις σοτάρουμε με τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο.
  3. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον δυόσμο, αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το Pummaro, μισό φλιτζάνι νερό, τον Σπιτικό ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30-40 λεπτά.
  5. Πασπαλίζουμε τα φασολάκια με τη φέτα και το μαϊντανό, και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά στη φωτιά πριν τα σερβίρουμε.

Φασολάκια με φέτα

Υλικά

  • 1 κιλό φασολάκια τσαουλιά καθαρισμένα

  • ½ ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο

  • 1 φλιτζανάκι λευκό κρασί

  • 150 γρ. τριμμένη φέτα

  • 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

  • 3 μέτριες ώριμες τομάτες

  • 1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο Άλτις

  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

  • 1 Knorr«Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών

  • 2 φλιτζάνια σπιτική τομάτα Pumaro

  • αλάτι και πιπέρι

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύγκλινο, ή απάκι, ή μπέικον για ιδιαίτερη γεύση.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!