
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις τομάτες.
- Τις σοτάρουμε με τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον δυόσμο, αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους και αλατοπιπερώνουμε.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το Pummaro, μισό φλιτζάνι νερό, τον Σπιτικό ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30-40 λεπτά.
- Πασπαλίζουμε τα φασολάκια με τη φέτα και το μαϊντανό, και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά στη φωτιά πριν τα σερβίρουμε.

Φασολάκια με φέτα
Υλικά
1 κιλό φασολάκια τσαουλιά καθαρισμένα
½ ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
1 φλιτζανάκι λευκό κρασί
150 γρ. τριμμένη φέτα
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 μέτριες ώριμες τομάτες
1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο Άλτις
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 Knorr«Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών
2 φλιτζάνια σπιτική τομάτα Pumaro
αλάτι και πιπέρι