Εκτέλεση

Κόψτε το κρέας σε όμοιους κύβους.

Πλύντε τα μανιτάρια, σκουπίστε τα με απορροφητικό χαρτί και κόψτε τα μεγαλύτερα στη μέση.

Ψιλοκόψτε το σκόρδο και 2-3 κλωναράκια μαϊντανό.

Βάλτε στην κατσαρόλα το κρέας και ροδίστε το σε δυνατή φωτιά.

Όταν ροδίσει, ρίξτε τα μανιτάρια που βάλατε στην άκρη και ανακατέψτε.

Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, ρίξτε το κρασί και όταν εξατμιστεί, σκεπάστε το κρέας με ζεστό νερό.

Ρίξτε τον κύβο τρίβοντάς τον με τα δάχτυλά σας, ανακατέψτε και αφήστε το σε χαμηλή φωτιά για μία ώρα ρίχνοντας, όταν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό και ανακατεύοντας κάθε τόσο.

Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε.

Κρέας Μοσχαρίσιο,

Υλικά

  • 1Kg κρέας μοσχαρίσιο

  • 500g μανιτάρια

  • 1 σκελίδα σκόρδο

  • Μαϊντανό

  • 1 κύβο λαχανικών

  • 120ml λευκό κρασί

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο για κάθε μερίδα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)