Συμβουλευτείτε το Φυλλάδιο και τις Προσφορές μας σε

Site, Facebook & Contra Mobile.

 

Δώστε μας την παραγγελία σας τηλεφωνικά

στο σταθερό του κάθε καταστήματος από τις 11:00 ως τις 14:00.

TILEFONIKI_PARAGGELIA

 

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τον αριθμό της κάρτας Club Contra

για να κερδίσετε τους πόντους της αγοράς.

 

Ο υπεύθυνος για τη συγκέντρωση της παραγγελίας, θα επικοινωνήσει μαζί σας

για επιβεβαίωση, τυχόν διευκρινίσεις και την παράδοση.

 

Ελάχιστη παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά

μόνο από 30€.

 

Πληρώστε με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, κάρτα αλληλεγγύης,

ΤΡΟΦΕΙΑ ΔΕΗ και κουπόνια ticket restaurant.

 

Παράδοση αυθημερόν 14:30 – 18:30,

για παραγγελίες που θα στείλετε μέχρι τις 14:00.

Συχνές Ερωτήσεις

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μια προσωποποιήμενη και άριστη αγοραστική εμπειρία και να στείλουμε τα προϊόντα που θα επιλέξετε στην πόρτα σας. To Contra@Home σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το σύνολο των αγορών σας απομακρυσμένα, 5 ημέρες την εβδομάδα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας ή από το κινητό σας, χωρίς χάσιμο χρόνου και χωρίς κουβάλημα. 

Μέχρι στιγμής, η υπηρεσία προσφέρεται στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και της Νάουσας, πλησίον δηλαδή των 2 καταστημάτων. Για να ενημερωθείτε εάν μπορεί να εκτελεστεί παραγγελία στην περιοχή που διαμένετε, παρακαλούμε να καλέσετε το πλησιέστερο κατάστημα.

Μέσω της υπηρεσίας προσφέρονται το σύνολο των προϊόντων μας! Φρέσκα τρόφιμα (συσκευασμένα ή κοπής), φρέσκο γάλα, φρούτα, λαχανικά, ακόμα και παγωτά καθώς και βρεφικά, είδη καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής φροντίδας, κάβας. Εν ολίγοις, ό,τι βρίσκετε και στο κατάστημα μας.

Ναι, θα βρείτε τις ίδιες προσφορές που υπάρχουν στα καταστήματα Contra Market. Η ποικιλία και η διαθεσιμότητα των προϊόντων, όμως, μπορεί να διαφέρει σε περίπτωση εξάντλησης αποθεμάτων ή διαφορετικής ποικιλίας ειδών κατά περίπτωση.  

Ειδικά για τα φρέσκα προϊόντα και συγκεκριμένα κρέας, πουλερικά, φρούτα, τυριά και αλλαντικά, λόγω της φύσης τους θα ζυγίζονται κατά την ημέρα εκτέλεσης της παραγγελίας και ως εκ τούτου η τιμή θα διαμορφώνεται με βάση την τιμή που ισχύει κατά την ημέρα εκτέλεσης της παραγγελίας.

Φροντίσαμε να μπορείτε να τις βρίσκετε απλά και εύκολα δημιουργώντας τις ενότητες ‘Φυλλάδιο’ και ‘Προσφορές’ στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε κάθε στιγμή και μέσω της εφαρμογής Contra Market Mobile (διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στο Google Play Store). Φυσικά, θα ενημερώνεστε τακτικά και από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και social media.

Η Λίστα Αγορών είναι ένας εύκολος τρόπος για να συγκεντρώσετε μαζί τα προϊόντα που προμηθεύεστε συστηματικά, τρέχουσες προσφορές που θέλετε να επωφεληθείτε ή για να προμηθευτείτε τα υλικά μιας συνταγής. Από το μενού ‘Προσφορές’ της mobile εφαρμογής πατήστε ‘Προσθήκη στη λίστα αγορών’ σε κάθε προσφορά που δεν θέλετε να παραλείψετε στην επόμενη παραγγελία σας. Δημιουργήστε επίσης λίστα για κάποιο φαγητό ή γλυκό που θέλετε να ετοιμάσετε, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα υλικά που απαιτούνται: Πατώντας ‘Προσθήκη στη λίστα αγορών’ μέσα στην εκάστοτε συνταγή, όλα τα υλικά της μεταφέρονται στη Λίστα Αγορών. Τέλος, προσθέσετε όλα τα υπόλοιπα είδη του νοικοκυριού που χρειάζεστε στην ενότητα ΄Να μην ξεχάσω’.
Το σίγουρο είναι ότι η δημιουργία λίστας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ψώνια σας καλύτερα και να γλυτώσετε πολύτιμο χρόνο. Επιλέξτε πώς θα τις χρησιμοποιήσετε και επωφεληθείτε.

Mπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τη στιγμή της παράδοσης στην πόρτα σας. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, κάρτα αλληλεγγύης, ΤΡΟΦΕΙΑ, ΔΕΗ και κουπόνια ticket restaurant.

Εδώ κανονίζετε τα πάντα εσείς! Εσείς θα μας υποδείξετε ποια ημέρα και ώρα επιθυμείτε την παράδοση της παραγγελίας σας (Δευτέρα με Παρασκευή, κατά προτίμηση και κατόπιν επικοινωνίας με εσάς από τις 14:30 έως 18:30). Παραδόσεις μπορούν επίσης να γίνουν και σε εναλλακτικές διευθύνσεις από αυτή που έχετε δηλώσει. Οι παραδόσεις γίνονται στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει, με τον δικό μας στόλο ειδικά διαμορφωμένων αυτοκινήτων, που εγγυώνται τη φρεσκάδα και τη σωστή συντήρηση όλων των προϊόντων. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται στις Κυριακές που τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά και τις επίσημες αργίες.

Υπάρχει ένα ελάχιστο όριο παραγγελίας 30€. Για όλες τις παραγγελίες από το συγκεκριμένο ποσό και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Επικοινωνήστε με το τηλέφωνο κάθε καταστήματος (Κοζάνη: 24610-49122, Νάουσα: 23320-43611) για να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο σας κατάστημα για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες αλλαγών στην παραγγελία σας.

Για να κάνετε τις αγορές σας μέσω της υπηρεσίας Contra@Home πρέπει να κάνετε την απαραίτητη εγγραφή στο Club Πελατών Contra Market. Η εγγραφή σας, όχι μόνο σας επιτρέπει να προχωρήσετε στην παραγγελία σας αλλά και να απολαύσετε οφέλη στις αγορές σας (συγκέντρωση πόντων, εξαργύρωση δωροεπιταγών, ειδικές εκπτώσεις, δείτε περισσότερα στο Club Πελατών).

Μπορείτε να γίνετε μέλος συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση στο κατάστημα, στην ιστοσελίδα μας, πατώντας εδώ, ή στην εφαρμογή Contra Mobile. Μόλις αποκτήσετε την κάρτα σας Contra Market, χρησιμοποιήστε την σε κάθε παραγγελία σας!

Η εταιρία μας δίνει τεράστια σημασία στην ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται και έχει επενδύσει σημαντικά στις υποδομές αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, ώστε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας σε άριστη κατάσταση. Εάν ωστόσο παραλάβατε ένα προϊόν που θεωρείτε πως έχει κάποιο ελάττωμα, παρακαλούμε να μην το καταναλώσετε και να επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα. Το γεγονός θα καταγραφεί άμεσα και το Contra Market θα επικοινωνήσει με την κατασκευάστρια εταιρεία ώστε να διαπιστωθεί η αιτία του προβληματικού προϊόντος και θα προβούμε σε άμεση αντικατάσταση. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε τα προϊόντα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας και αν κάποιο από αυτά δεν σας αφήσει ικανοποιημένους, να το επιστρέψετε επι τόπου στον οδηγό μας εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Το Contra Market δίνει μεγάλη έμφαση στην διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων μας. Πέρα από τις αυστηρές προδιαγραφές που πληρούν όλοι οι προμηθευτές μας, τα προϊόντα ελέγχονται κατά την παραλαβή τους από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας. Μόνο εφόσον εγκριθούν, τοποθετούνται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο φύλαξης, με ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας ώστε να διατηρηθούν φρέσκα μέχρι να φτάσουν στην πόρτα σας.

Αφού υποβάλλετε την παραγγελία σας και δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα ομαλότητας, η ομάδα του Contra Market θα ξεκινήσει την συλλογή των προϊόντων που επιλέξατε. Μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη, ο εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για την αξία της παραγγελίας, τυχόν ελλείψεις και να κανονίσετε την ημέρα και ώρα παράδοσης. Ακολουθεί η συσκευασία των αγαθών ανά είδος και στο τελικό στάδιο ο οδηγός μας παραλαμβάνει και φορτώνει τις σακούλες των παραγγελιών στο όχημά του για να σας παραδώσει φρέσκα και σε άριστη κατάσταση όλα όσα επιλέξατε.
Όλο το προσωπικό μας που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα διαθέτει πιστοποιητικό υγείας και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Μην ανησυχείτε καθόλου, έχει συμβεί σε όλους μας. Καλέστε μας στο αντίστοιχο σταθερό τηλέφωνο του κάθε καταστήματος (Κοζάνη: 24610-49122, Νάουσα: 23320-43611) για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε ή για να κάνετε την εγγραφή σας ή για να μας υπαγορεύσετε την παραγγελία σας και να κάνουμε τα υπόλοιπα εμείς ή…επειδή έχετε όρεξη για κουβέντα! Μας αρέσει πολύ να σας μιλάμε! Οι ώρες που θα μας βρείτε είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 – 20:00. Σας περιμένουμε!

Το Contra Market εξυπηρετεί τόσο ιδιώτες όσο και εταιρίες που δραστηριοποιούνται πλησίον των 2 καταστημάτων. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε εταιρικός πελάτης, συμπληρώστε την ειδική φόρμα αίτησης μέλους B2B και ένας εκπρόσωπος του τμήματος εταιρικών πελατών θα έρθει σε άμεση επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση ώστε να γίνεται μέλος του club εταιρικών πελατών κατά την επόμενη επίσκεψη σας στο κατάστημα.