Ελάτε σε έναν υπέροχο κόσμο προνομίων…

Η κάρτα Contra Market έχει σκοπό να κάνει τις αγορές σας πιο οικονομικές, πιο εύκολες και εσάς πιο κερδισμένους! Συμπληρώστε την αίτηση, που θα βρείτε στο κατάστημα ή εδώ, κάντε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας την κάρτα σας, συγκεντρώστε πόντους και εξαργυρώστε τους σε μελλοντικές αγορές. Επιπλέον, με την είσοδο σας στο club πελατών εξασφαλίζετε την άμεση ενημέρωση σας για τα νέα και τις δράσεις Contra Market, και για περιορισμένες προσφορές και διαγωνισμούς που ισχύουν μόνο για τα μέλη του club.

Οι εταιρικοί πελάτες μπορείτε να ζητήσετε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα σε κάποιο από τα καταστήματά μας, ή να την στείλετε ηλεκτρονικά από εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα ευρώ που κερδίζετε:

Με κάθε αγορά σας αξίας 3€, κερδίζετε 1 πόντο. Στη συγκέντρωση των πόντων συμμετέχουν εξίσου και όλα τα προϊόντα του εκάστοτε φυλλαδίου. Μόλις συγκεντρώσετε 300 πόντους, τους εξαργυρώνετε με μια δωροεπιταγή αξίας 10€ για αγορές στο κατάστημα μας.

Επιπλέον:

  • Με την εγγραφή σας στο club πελατών παίρνετε bonus 5 πόντους
  • Αξιολογώντας μας και στέλνοντας τα σχόλια σας για τη βελτίωση μας μέσω της mobile εφαρμογής κερδίζετε 5 πόντους
  • Φροντίζουμε να συγκεντρώνετε extra πόντους με πολλούς τρόπους ώστε να κερδίζετε συντομότερα περισσότερες δωροεπιταγές!
  • Ζητήστε να αποκτήσετε τη δική σας κάρτα Contra Market στα ταμεία των καταστημάτων.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων σας κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας στο κινητό σας τηλέφωνο τη mobile εφαρμογή, με κάθε απόδειξη αγοράς ή περνώντας την κάρτα σας από τα ειδικά σκάνερ ελέγχου τιμών εντός του καταστήματος.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Club Contra Market και απόκτησης της κάρτας έχουν όλοι οι ενεργοί και οι εν δυνάμει πελάτες των καταστημάτων. Για να αιτηθεί οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο την έκδοση της Κάρτας πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση μέλους είτε σε φυσική μορφή σε κάποιο από τα καταστήματα Contra Market είτε ηλεκτρονικά. Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αίτησης ο αιτών δύναται να επιλέξει τον τρόπο λήψη της κάρτας ανάλογα με τις επιλογές που του παρουσιάζονται.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο Πρόγραμμα είναι η συμπλήρωση όλων
των στοιχείων που αναγράφονται στην αίτηση ως υποχρεωτικά πεδία: όνομα, επώνυμο,
διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικός κώδικάς, κινητό τηλέφωνο ή/και e-mail, υπογραφή και
ημερομηνία αίτησης καθώς η αποδοχή των παρόντων όρων και η συναίνεση στην
επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων βάσει των παρόντων Όρων. Σε περίπτωση
που δεν υπάρχει κινητό τηλέφωνο ή e-mail, το Club Contra Market δύναται κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια να ακυρώσει την Κάρτα.