Υλικά

  • 4 φιλέτα γλώσσας ή 2 μεγάλα μπακαλιάρου
  • 6 φέτες ψωμιού χωρίς γλουτένη Pan Blanco τριμμένο
  • 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Ελαιόλαδο κλασικό 1lt
  • 2-3 κ.σ. σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Ελαιόλαδο κλασικό 1lt για το ταψάκι/πυρεξ

Εκτέλεση

  • Λαδώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε μέσα τα φιλέτα ψαριού αφού πρώτα τα έχουμε ρίξει αλάτι και πιπέρι.
  • Σε ένα μπλεντεράκι ρίχνουμε τον μαϊντανό, το σκόρδο και το λάδι και τα ψιλοκόβουμε.
  • Σε ένα μπολ τρίβουμε τις 6 φέτες ψωμιού χωρίς γλουτένη Pan Blanco με το χέρι και προσθέτουμε το μείγμα του σκόρδου, μαϊντανού και λαδιού. Προσθέτουμε και το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα. (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το μπλεντεράκι)
  • Απλώνουμε το μείγμα του τρίμματος πάνω στα φιλέτα ώστε να καλυφθούν καλά.
  • Ψήνουμε στο φούρνο στις αντιστάσεις στους 175 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου, μέχρι η κρούστα να ροδίσει.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)