Υλικά

  • 250 γρ. χαλούμι

  • 30 γρ. Pan Grati – Breadcrumbs

  • 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα Μπαγκατζούνης

  • 100 ml ηλιέλαιο Κοκό

Για το ντιπ

  • 100 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s

  • 1 κ.γ. σάλτσα τσίλι 

  • 1 κ.γ. πάστα τσίλι

Εκτέλεση

  • Κόψτε το τυρί σε μπαστούνια
  • Ανακατέψτε την καπνιστή πάπρικα με το Pan Grati και πανάρετε τα μπαστουνάκια χαλουμιού.
  • Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τα μπαστουνάκια για περίπου 4 λεπτά ή έως αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα γυρίζοντας από όλες τις πλευρές.
  • Σερβίρετε με το ντιπ ανακατεύοντας τη μαγιονέζα και το τσίλι.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!