Υλικά
-
250 γρ. χαλούμι
-
30 γρ. Pan Grati – Breadcrumbs
-
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα Μπαγκατζούνης
-
100 ml ηλιέλαιο Κοκό
Για το ντιπ
-
100 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s
-
1 κ.γ. σάλτσα τσίλι
-
1 κ.γ. πάστα τσίλι
Εκτέλεση
- Κόψτε το τυρί σε μπαστούνια
- Ανακατέψτε την καπνιστή πάπρικα με το Pan Grati και πανάρετε τα μπαστουνάκια χαλουμιού.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τα μπαστουνάκια για περίπου 4 λεπτά ή έως αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα γυρίζοντας από όλες τις πλευρές.
- Σερβίρετε με το ντιπ ανακατεύοντας τη μαγιονέζα και το τσίλι.