Υλικά
Για τη σαλάτα
- 300 γρ. kale
- 300 γρ. μαρούλι
- 200 γρ. πράσινο μήλο, κομμένο ζουλιέν
- 100 γρ. ρόδι, σπόρια
- 40 γρ. τραγανό προσούτο, κομμένο σε λωρίδες
- 40 γρ. καρύδια
- 6 γρ. εστραγκόν, ψιλοκομμένο
- 400 γρ. βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα
- 30 γρ. Αρσενικό Νάξου
- αλάτι
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα σαλατικά με το πράσινο μήλο, τα καρύδια, το ρόδι και το εστραγκόν.
- Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε ρίχνοντας το τραγανό προσούτο και το Αρσενικό Νάξου από πάνω.
Tip: Αν δεν έχετε φρέσκο εστραγκόν, μη χρησιμοποιήσετε ξερό. Χρησιμοποιήστε άλλα φρέσκα βότανα της αρεσκείας σας, όπως βασιλικό ή δυόσμο, ή μη χρησιμοποιήσετε καθόλου.