Υλικά

Για τη σαλάτα

  • 300 γρ. kale
  • 300 γρ. μαρούλι
  • 200 γρ. πράσινο μήλο, κομμένο ζουλιέν
  • 100 γρ. ρόδι, σπόρια
  • 40 γρ. τραγανό προσούτο, κομμένο σε λωρίδες
  • 40 γρ. καρύδια
  • 6 γρ. εστραγκόν, ψιλοκομμένο
  • 400 γρ. βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα
  • 30 γρ. Αρσενικό Νάξου
  • αλάτι

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα

  • Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα σαλατικά με το πράσινο μήλο, τα καρύδια, το ρόδι και το εστραγκόν.
  • Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρουμε ρίχνοντας το τραγανό προσούτο και το Αρσενικό Νάξου από πάνω. 

Tip: Αν δεν έχετε φρέσκο εστραγκόν, μη χρησιμοποιήσετε ξερό. Χρησιμοποιήστε άλλα φρέσκα βότανα της αρεσκείας σας, όπως βασιλικό ή δυόσμο, ή μη χρησιμοποιήσετε καθόλου.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)