Υλικά

  • 2 γλυκοπατάτες, κομμένες τσιπς
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. ρίγανη

Για τη σως γιαουρτιού

  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C στον αέρα.
  • Ξεπλένουμε πολύ καλά τις γλυκοπατάτες.
  • Κόβουμε με ένα μαχαίρι τις γλυκοπατάτες σε ωραίες μεγάλες φέτες.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις γλυκοπατάτες.
  • Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.
  • Για να φτιάξουμε τη σως ανακατεύουμε σε ένα μπολ, το γιαούρτι, την πάπρικα το αλάτι και το πιπέρι.
  • Σερβίρουμε με τη σως γιαουρτιού.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!