
Υλικά
- 2 γλυκοπατάτες, κομμένες τσιπς
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ρίγανη
Για τη σως γιαουρτιού
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1 κ.γ. πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C στον αέρα.
- Ξεπλένουμε πολύ καλά τις γλυκοπατάτες.
- Κόβουμε με ένα μαχαίρι τις γλυκοπατάτες σε ωραίες μεγάλες φέτες.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις γλυκοπατάτες.
- Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.
- Για να φτιάξουμε τη σως ανακατεύουμε σε ένα μπολ, το γιαούρτι, την πάπρικα το αλάτι και το πιπέρι.
- Σερβίρουμε με τη σως γιαουρτιού.