Υλικά
- 4 κομμάτια στήθος κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές
- 4 κρεμμύδια μέτρια σε ροδέλες
- 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
- 2 κόκκινες πιπεριές σε ροδέλες
- 2 κίτρινες πιπεριές σε ροδέλες
- 400g μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
- 1/2 κούπας κρασί κόκκινο
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε κατσαρόλα, επάνω σε δυνατή φωτιά.
- Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και σοτάρετέ τα ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν.
- Τα βγάζετε και ρίχνετε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και σοτάρετέ τα καλά απ’ όλες τις πλευρές.
- Προσθέστε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια με τις πιπεριές, και σβήνετε με το κρασί.
- Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε όλα τα υλικά, σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε ώσπου να μαλακώσουν και το φαγητό να μείνει με ελάχιστη σάλτσα.