Υλικά

  • Μύδια
  • Πράσινη καυτερή πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Μουστάρδα
  • Πιπεριές πράσινες κέρατο
  • Τυρί λευκή άλμης χαμηλό σε λιπαρά (φέτα)
  • Λευκό κρασί
  • Λίγο αλεύρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές, την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα.
  3. Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-10 λεπτά).
  4. Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.
  5. Τέλος χυλώνουμε το σαγανάκι με λίγο αλεύρι, εάν θέλουμε.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)