Υλικά
- 1 κιλό ρεβίθια
- 2 κ.σ. σόδα μαγειρικής
- 1 Κύβος Knorr Ζωμός για Όσπρια
- 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Μπουκέτο Μυρωδικών
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε χοντρές φέτες
- 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε το σπαγγέτι να βράσει σε αλατισμένο νερό, αλ ντέντε. Τα στραγγίζετε κρατώντας λίγο από το νερό τους και τα βάζετε σε πιατέλα ζεστή και σε ζεστό μέρος.
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μαραίνετε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι.
- Στη συνέχεια προσθέτετε τη γαλοπούλα και το τυρί και τις ελιές και ανακατεύετε για λίγο.
- Σβήνετε με τη κρέμα γάλακτος και αφήνετε να βράσει έως να δέσει.
- Τα προσθέτετε στο σπαγγέτι. Ανακατεύετε γρήγορα και σερβίρετε αμέσως.