Υλικά

  • 1 κιλό ρεβίθια
  • 2 κ.σ. σόδα μαγειρικής
  • 1 Κύβος Knorr Ζωμός για Όσπρια
  • 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Μπουκέτο Μυρωδικών
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε χοντρές φέτες
  • 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε το σπαγγέτι να βράσει σε αλατισμένο νερό, αλ ντέντε. Τα στραγγίζετε κρατώντας λίγο από το νερό τους και τα βάζετε σε πιατέλα ζεστή και σε ζεστό μέρος.
  2. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μαραίνετε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι.
  3. Στη συνέχεια προσθέτετε τη γαλοπούλα και το τυρί και τις ελιές και ανακατεύετε για λίγο.
  4. Σβήνετε με τη κρέμα γάλακτος και αφήνετε να βράσει έως να δέσει.
  5. Τα προσθέτετε στο σπαγγέτι. Ανακατεύετε γρήγορα και σερβίρετε αμέσως.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!