Υλικά

Για την σαλάτα

  • 100g φασόλια
  • 100g ρεβύθια
  • 100g φακές
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • ½ cup ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ½ cup ψιλοκομμένο άνηθο
  • 1 cup.πολύχρωμες πιπεριές

Για το dressing

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γλ. μέλι
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα όσπρια χωριστά το κάθε είδος και τα στραγγίζουμε.

Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, τον άνηθο ψιλοκομμένα και τις πιπεριές κομμένες σε μικρά καρεδάκια.

Ετοιμάζουμε το dressing, χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε την σαλάτα.

Ανακατεύουμε καλά.

Τοποθετούμε την σαλάτα στο ψυγείο, όπου διατηρείται για πολλές μέρες και κάθε μέρα γίνεται και πιο νόστιμη.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!

Σχετικές Εικόνες: