Υλικά

  • 1kg μοσχάρι φιλέτο
  • 100g τυρί χαμηλό σε λιπαρά κατά προτίμηση ανθότυρο
  • 3 κ.σ. πάστα ελιάς
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένα
  • 10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες (καλά ξεπλυμένες)
  • 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί ξηρό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση

Πλούσιο πιάτο με πολύ ωραία εμφάνιση και πλούσιο θρεπτικά καθώς συνδυάζει τρεις διαφορετικές ομάδες τροφίμων και μας δίνει το οφέλη και των τριών.

Υλικά (για 5 άτομα)

Εκτέλεση

Ανοίγετε το μοσχάρι κατά μήκος και απλώνετε πάνω τη πάστα ελιάς, τις ντομάτες και το τυρί. Στη συνέχεια το κάνετε ρολό και το δένετε με σπάγκο. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ροδίζετε το μοσχάρι από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί. Μεταφέρετε το κρέας με τη σάλτσα τους σε βαθύ ταψί. Ψήνετε στους 220οC βαθμούς για 90 λεπτά. Σερβίρετε σε φέτες.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)