Υλικά

  • 200 γρ.Pastry Mix (μείγμα Ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη)
  • 40 γρ.ζάχαρη
  • 75 γρ.ηλιέλαιο
  • 50 γρ.δάκρυα σοκολάτας
  • 25 γρ.αμύγδαλο σπασμένο ή φουντούκι
  • 5 γρ.κακάο
  • 5 γρ.baking powder
  • 2αυγά
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν

Γεμίζουμε φορμάκια για muffins κατά τα ¾ αυτών

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αέρα, για περίπου 17 λεπτά

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!