Υλικά
- 200 γρ.Pastry Mix (μείγμα Ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη)
- 40 γρ.ζάχαρη
- 75 γρ.ηλιέλαιο
- 50 γρ.δάκρυα σοκολάτας
- 25 γρ.αμύγδαλο σπασμένο ή φουντούκι
- 5 γρ.κακάο
- 5 γρ.baking powder
- 2αυγά
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
Γεμίζουμε φορμάκια για muffins κατά τα ¾ αυτών
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αέρα, για περίπου 17 λεπτά