Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα δουλεύουμε καλά με τα χέρια ώσπου να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να μαριναριστεί. Κατόπιν πλάθουμε σε κεφτεδάκια (περίπου 50g το καθένα).
Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180oC μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε κάποια στιγμή τα γυρίζουμε.
Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά ώσπου να έχουμε μια ομοιόμορφη σάλτσα.
Συνοδεύουμε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα.