Εκτέλεση

Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα δουλεύουμε καλά με τα χέρια ώσπου να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να μαριναριστεί. Κατόπιν πλάθουμε σε κεφτεδάκια (περίπου 50g το καθένα).

Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180oC μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σε κάποια στιγμή τα γυρίζουμε.

Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά ώσπου να έχουμε μια ομοιόμορφη σάλτσα.

Συνοδεύουμε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα.

Κεφτεδάκια με λιαστή ντομάτα και φέτα

Υλικά

  • 500g κιμάς, μοσχαρίσιος

  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

  • 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο

  • 1 μικρή ντομάτα, περασμένη στον τρίφτη

  • 1 κ.γλ. μουστάρδα

  • ½ κ.γλ. ρίγανη, ξερή

  • 80g φέτα χαμηλή σε κυβάκια

  • 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

  • Για τη σάλτσα:

  • 200g γιαούρτι 2% λιπαρά

  • 3-4 τεμάχια λιαστής ντομάτας

  • Αλάτι & πιπέρι

  • 1 πρέζα πάπρικα

  • 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!