Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καλαμάρια με μέτρια κομμάτια.

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις κάψει καλά, ψήνουμε τα καλαμάρια αλατισμένα για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σάλτσα λεμονιού, ανακατεύοντας το κρασί με το λεμόνι και λίγο αλάτι.

Περιχύνουμε τα καλαμάρια ενώ είναι στη φωτιά και τη κλείνουμε.

Καλαμάρι ψητό με σάλτσα λεμονιού

Υλικά

  • 1 κιλό μέτρια καλαμαράκια

  • Αλάτι

  • 1 λεμόνι

  • ½ cup λευκό κρασί

  • 4 κ.σ. Ελαιόλαδο

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!