Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το μέλι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μη μας κολλήσει (αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό).

Βράζουμε για περίπου 10 λεπτά (ή κατά βούληση) μέχρι να γίνει το ζυμαρικό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά μας μέσα ανακατεύοντας γρήγορα για να σπάσουν. Αφήνουμε 1 λεπτό να ψηθούν και σερβίρουμε!

Υγ. το κριθαράκι το συγκεκριμένο δε λασπώνει όσες ώρες και να μείνει οπότε μπορείτε να απολαύσετε το φαγάκι αυτό ακόμα και κρύο!

Καγιανά ή στραπατσάδα με κριθαράκι!

Υλικά

  • 300 γρ. φρεσκοτριμμένες ντομάτες

  • 2 αυγά

  • 15 γρ. ελαιόλαδο

  • 7-8 γρ. αλάτι (ή όσο θέλετε εσείς)

  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

  • 1 κ.γ. μέλι

  • 40 γρ. κριθαράκι χωρίς γλουτένη ΗΛΙΟΣ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!