
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό για να βράσουμε το ζυμαρικό.
Αναμιγνύουμε τις τομάτες, το τυρί και τις ελιές σε ένα μεγάλο μπολ.
Αλατίζουμε το νερό που βράζει.
Βάζουμε το κολοκυθάκι σε ένα κόσκινο, που το βάζουμε στο βραστό νερό, σε τρόπο που να σκεπάζει το κολοκυθάκι. Το αφήνουμε για 10 δευτερόλεπτα και μετά το βγάζουμε από το νερό. Προσθέτουμε το κολοκυθάκι στο μίγμα της τομάτας.
Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στο μίγμα της τομάτας.
Ρίχνουμε λάδι, προσθέτουμε τη ρίγανη και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Το σερβίρουμε ζεστό ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Ελληνική μακαρονάδα
Υλικά
500g ζυμαρικό κοχύλι
1 cup ντοματάκια κομμένα στη μέση
1/3 cup ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια
1 μικρό κολοκυθάκι
2 πιπεριές πράσινες
150g τυρί φέτα χαμηλή σε λιπαρά
Ρίγανη
Αλάτι
7 Υλικό νούμερο επτά
πιπέρι