Εκτέλεση

Ανοίγουμε το ψαρονέφρι με ένα μαχαίρι, απλώνουμε τα υλικά της γέμισης και αλατοπιπερώνουμε.

Τυλίγουμε το ψαρονέφρι σε ρολό και το βάζουμε σε λαδόκολλα κλείνοντας τις άκρες της σαν καραμέλα

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190οC για 30 λεπτά. Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά στο γκριλ

Για τη σάλτσα μουστάρδας αφήνουμε το γιαούρτι να πάρει μια βράση και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Αφήνουμε να δέσει λίγο.

Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά

  • Για το ψαρονέφρι:

  • 1 ψαρονέφρι

  • Λιαστές ντομάτες (ξεπλυμένες από το λάδι τους)

  • Τυρί χαμηλό σε λιπαρά

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • Για τη σάλτσα μουστάρδας:

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% λιπαρά

  • 5 κ.σ. μουστάρδα απαλή

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!