Εκτέλεση

Ζεστάνετε το λάδι σε κατσαρόλα, επάνω σε δυνατή φωτιά.

Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και σοτάρετέ τα ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν.

Τα βγάζετε και ρίχνετε στην κατσαρόλα το χοιρινό και σοτάρετέ τα καλά απ’ όλες τις πλευρές.

Προσθέστε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια με τις πιπεριές, και σβήνετε με το κρασί.

Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε όλα τα υλικά, σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε ώσπου να μαλακώσουν και το φαγητό να μείνει με ελάχιστη σάλτσα.

Χοιρινή Τηγανιά

Υλικά

  • 1kg χοιρινό για τηγανιά

  • 4 κρεμμύδια μέτρια σε ροδέλες

  • 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες

  • 2 κόκκινες πιπεριές σε ροδέλες

  • 2 κίτρινες πιπεριές σε ροδέλες

  • 400g μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες

  • ½ cup κρασί κόκκινο

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)