Εκτέλεση
Πλένετε τις γαρίδες και τις βράζετε για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Τις στραγγίζετε και μόλις κρυώσουν λίγο τις καθαρίζετε αφαιρώντας τα κελύφη τους. Κρατάτε 3-4 γαρίδες ακαθάριστες για το γαρνίρισμα.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις γαρίδες για 5 λεπτά ανακατεύοντας διαρκώς.
Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το τυρί και την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν δεμένη σάλτσα.
Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε αμέσως.