Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με τη σόδα, το baking powder και το αλάτι. Προσθέστε τη ζάχαρη, τα καρύδια, τις σταφίδες και τα βερίκοκα. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας και ανακατέψτε το μείγμα.
Σε άλλο μπολ, χτυπήστε με το μίξερ τα αυγά και τη βανίλια για τουλάχιστον 5 λεπτά. Προσθέστε στα αυγά το μείγμα με το αλεύρι, τα καρύδια και τα βερίκοκα και ανακατέψτε (χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας) πολύ καλά.
Ψήστε σε στενόμακρη φόρμα για κέικ (αφού τη βουτυρώσετε και βάλετε στο πάτο λαδόκολλα) σε προθερμασμένο φούρνο στους 150oC για 60-75 λεπτά.