
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια, τα δουλεύουμε καλά μέχρι να απορροφηθεί το γάλα και αφήνουμε την λεκάνη ξεσκέπαστη στο ψυγείο για 12-15 ώρες. Ψήνουμε στο γκριλ, η στη τηγανοψηστιέρα.
Σουτζουκάκια γιαουρτλού
Υλικά
Για τα σουτζουκάκια:
½ kg μοσχαρίσιο κιμά
½ κουτί γάλα εβαπορέ light
½ ματσάκι μαϊντανό
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι
Για την σάλτσα ντομάτα:
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 ½ kg ώριμες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη (χωρίς την φλούδα)
1 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.γλ. ζάχαρη
Για την σως γιαουρτιού:
Σκόρδο λιωμένο κατά βούληση
2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% λιπαρά
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο ξύδι