Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια, τα δουλεύουμε καλά μέχρι να απορροφηθεί το γάλα και αφήνουμε την λεκάνη ξεσκέπαστη στο ψυγείο για 12-15 ώρες. Ψήνουμε στο γκριλ, η στη τηγανοψηστιέρα.

Σουτζουκάκια γιαουρτλού

Υλικά

  • Για τα σουτζουκάκια:

  • ½ kg μοσχαρίσιο κιμά

  • ½ κουτί γάλα εβαπορέ light

  • ½ ματσάκι μαϊντανό

  • 1 αυγό

  • Αλάτι, πιπέρι

  • Για την σάλτσα ντομάτα:

  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

  • 1 ½ kg ώριμες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη (χωρίς την φλούδα)

  • 1 κ.γλ. πάπρικα

  • 1 κ.γλ. ζάχαρη

  • Για την σως γιαουρτιού:

  • Σκόρδο λιωμένο κατά βούληση

  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% λιπαρά

  • 1 κουταλάκι αλάτι

  • Λίγο ξύδι

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!