Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες στα δύο στο μάκρος σαν βαρκούλες. Τα τοποθετούμε σε ταψί που να μπορεί να σκεπαστεί και τα χαράζουμε πάλι στο μάκρος.
  • Τρίβουμε το σκόρδο στον τρίφτη και βάζουμε στη σχισμή σε όλα τα κολοκύθια. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και λίγο λάδι σε όλα.
  • Βάζουμε το ταψί σκεπασμένο στο φούρνο να ψηθούν για 15 λεπτά.
  • Ετοιμάζουμε μίγμα με τριμμένη φέτα, ψιλοκομμένη πιπεριά πράσινη και την καυτερή. Απλώνουμε το υλικό πάνω στα κολοκυθάκια και ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε όλα.
  • Ψήνουμε σκεπασμένα για άλλη μισή ώρα.

Κολοκυθάκια και μελιτζάνες ψητά με φέτα

Υλικά

  • 6 κολοκυθάκια

  • 6 μελιτζάνες

  • Σκόρδο

  • 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά (προαιρετικό)

  • 150g φέτα χαμηλή σε λιπαρά

  • 1 πράσινη πιπεριά μεγάλη

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο

  • Αλάτι & πιπέρι

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!

Σχετικές Εικόνες: