Εκτέλεση

  1. Σε μεσαίο μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, την sour cream, το μέλι, τον χυμό και το ξύσμα λάιμ. Παγώνουμε προαιρετικά το μείγμα στο ψυγείο.
  2. Σε δεύτερο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα φρούτα και τα βάζουμε σε πιατέλα.
  3. Γαρνίρουμε τη σαλάτα με 2 κ.σ. από το ντρέσινγκ και σερβίρουμε το υπόλοιπο ντρέσινγκ συνοδευτικά, σε ξεχωριστό μπολ. Επίσης, αν θέλουμε σερβίρουμε με λίγο μέλι ακόμη.

Σαλάτα με φρούτα

Υλικά

  • 4 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real

  • 4 κ.σ. sour cream (ξινόκρεμα) με χαμηλά λιπαρά

  • 1 κ.σ. μέλι

  • Χυμός και ξύσμα από ½ λάιμ

  • 2 πεπόνια (κανταλούπε, με πορτοκαλί ψίχα), καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους

  • 300 γρ. φράουλες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση

  • 600 γρ. φρούτα του δάσους (βατόμουρα, σμέουρα και μύρτιλλα)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!