
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το ξίδι από λευκό κρασί, τη ζάχαρη και τη σάλτσα σόγιας. Προσθέτουμε τον άνηθο και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, το τζίντζερ και την κάππαρη. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.

Αγγουροσαλάτα
Υλικά
κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
½ κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας με λιγότερο αλάτι
1 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
½ αγγούρι, χωρίς σπόρους και κομμένο σε λεπτές φέτες
½ κόκκινο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κομμάτι (1 εκ.) τζίντζερ, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κάππαρη, πλυμένη και στραγγισμένη