Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το ξίδι από λευκό κρασί, τη ζάχαρη και τη σάλτσα σόγιας. Προσθέτουμε τον άνηθο και αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, το τζίντζερ και την κάππαρη. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.

Αγγουροσαλάτα

Υλικά

  • κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real

  • ½ κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί

  • 1 κ.γ. ζάχαρη

  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας με λιγότερο αλάτι

  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος

  • ½ αγγούρι, χωρίς σπόρους και κομμένο σε λεπτές φέτες

  • ½ κόκκινο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

  • 1 κομμάτι (1 εκ.) τζίντζερ, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο

  • 1 κ.σ. κάππαρη, πλυμένη και στραγγισμένη

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!