Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε τον κιμά γαλοπούλας, το λουκάνικο, την τριμμένη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τη μαγιονέζα, την πάπρικα, τη μουστάρδα και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Πλάθουμε το μείγμα σε 4 μπιφτέκια και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο, πριν τα ψήσουμε.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά, γυρίζοντάς τα ανά διαστήματα, μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν καλά.
  3. Φτιάχνουμε τα burger αλείφοντας τα ψωμάκια με λίγη μαγιονέζα Hellmann’s Real, έπειτα τοποθετούμε το μπιφτέκι, την ντομάτα, το μαρούλι και το κρεμμύδι και κλείνουμε το burger.

Burger με γαλοπούλα

Υλικά

  • 500 γρ. κιμάς γαλοπούλας

  • 100 γρ. μαλακό τσορίθο (ή άλλο φρέσκο λουκάνικο), σοταρισμένο

  • 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά

  • ½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός

  • 3 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real

  • 1 κ.γ. πάπρικα

  • 2 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s Απαλή

  • ½ κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο

  • 4 φέτες ντομάτα

  • Λίγα φύλλα μαρουλιού

  • Λίγες ροδέλες κρεμμύδι

  • 4 ψωμάκια για burger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)